Μια πάρα πολύ εύκολη λύση για όσους δεν ξέρουν ν' ανοίγουν φύλλο για πίτσα...!Φαγητάκι έτοιμο στο πι και φι...
Υλικά:
12 Φέτες ψωμί του τοστ χωρίς ψίχα (Διαφορετικά κόβουμε την κόρα!)
6 Φέτες γκούντα
6 Φέτες γαλοπούλα
6 Φέτες σαλάμι αέρος
Μια κούπα ρεγκάτο τριμμένο
Μια κούπα γάλα
1 Ντομάτα
1 Πιπεριά πράσινη
Υλικά:
12 Φέτες ψωμί του τοστ χωρίς ψίχα (Διαφορετικά κόβουμε την κόρα!)
6 Φέτες γκούντα
6 Φέτες γαλοπούλα
6 Φέτες σαλάμι αέρος
Μια κούπα ρεγκάτο τριμμένο
Μια κούπα γάλα
1 Ντομάτα
1 Πιπεριά πράσινη
Βούτυρο
Εκτέλεση:
Εκτέλεση:
Αλείφουμε όλες τις φέτες με το βουτυράκι και από τις δυο μεριές (Άτσαλα,δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στο βουτύρωμα!),βουτυρώνουμε και το ταψί και στρώνουμε τις μισές φέτες,το τυρί...
και τη γαλοπούλα!
Προσθέτουμε το υπόλοιπο βουτυρωμένο ψωμάκι,ρίχνουμε και το γαλατάκι...
λίγο τριμμένο ρεγκάτο,σαλάμι αέρος,ντοματούλα σε φέτες,πιπερίτσα σε φέτες...
ξαναβάζουμε τυράκι μπόλικο μπόλικο και λίγο επιπλέον βουτυράκι σε πολύ πολύ μικρά κομματάκια!
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς (Πάνω-κάτω!) για 30΄!
Καλή όρεξη!