Ομελέτα..."πλούσια" και πικάντικη...
Υλικά:
4 Αυγά
1 Ντομάτα
1 Κρεμμύδι
2 Φρέσκα κρεμμυδάκια
1 Σκελίδα σκόρδο
Μισό ματσάκι μαϊντανό
3 Κουταλιές της σούπας φασόλια μαύρα κονσέρβα
3 Κουταλιές της σούπας καλαμπόκι κονσέρβα
4-5 Ελιές
2 Κουταλιές της σούπας αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 Φέτες τσένταρ
Ελαιόλαδο
2 Κουταλιές της σούπας αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 Φέτες τσένταρ
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα γλυκιά
Εκτέλεση:
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα λαχανικά μας.
Ρίχνουμε τ'αυγά μας σ'ένα μπώλ και τα χτυπάμε.
Εν συνεχεία κόβουμε το ξερό κρεμμύδι σε ροδέλες,ψιλοκόβουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι,πολτοποιούμε το σκόρδο και τα προσθέτουμε.
Βάζουμε το καλαμπόκι (Στραγγισμένο!)...
τα φασόλια (Στραγγισμένα!),τον λεπτοκομμένο μαϊντανό...
την ψιλοκομμένη πιπεριά...
την ντομάτα και τις ελιές (Χωρίς κουκούτσι!) σε κύβους, το αλάτι και τα μπαχαρικά.
Τέλος το αλεύρι.
Ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε ελαιόλαδο στο τηγάνι μας...μόλις ζεσταθεί
ρίχνουμε το μείγμα μας.
Κόβουμε σε λωρίδες το τυράκι μας και το βάζουμε πάνω και γύρω-γύρω στην ομελέτα μας.
Γυρίζουμε και από την άλλη μεριά...να τηγανιστεί καλά!
Σερβίρουμε...
χορταστική χορταστική!