Ρυζάκι τηγανιτό ...συνδυασμένο με ζουμερά μπιφτεκάκια ...
Υλικά:
5 Μπιφτέκια μοσχαρίσια
1 Ποτήρι ρύζι κίτρινο
2 Φέτες Ζαμπόν
3-4 Φρέσκα κρεμμυδάκια
Ελαιόλαδο
Βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Υλικά:
5 Μπιφτέκια μοσχαρίσια
1 Ποτήρι ρύζι κίτρινο
2 Φέτες Ζαμπόν
3-4 Φρέσκα κρεμμυδάκια
Ελαιόλαδο
Βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Βράζω το ρύζι μου σε αλατισμένο νερό και το στραγγίζω πολύ καλά!
Σ'ένα τηγάνι βάζω αρκετό βούτυρο...μόλις λιώσει προσθέτω το ψιλοκομμένο ζαμπόν μου...έπειτα τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια και "πιπερώνω"...
στη συνέχεια το ρυζάκι μου και ανακατεύω συνεχώς έτσι ώστε να τηγανιστεί καλά.
"Λαδώνω" ένα πυρέξ και βάζω τα μπιφτεκάκια μου...
τα ψήνω στους 200 βαθμούς (Πάνω-κάτω!) για 20΄- 25΄ περίπου!
Σερβίρω με λίγη "μουσταρδοκέτσαπ" στο πλάι για να κάνουν "βουτίτσες" οι "μπιφτεκομπάλες" μου!
Σλούρπππ!
Άντε μάμ...!