(Για τον κιμά)
1/2 Κιλό κιμά κοτόπουλο
1 Κρεμμύδι
1 Ντομάτα τριμμένη
1 Αυγό
3 Κουταλιές της σούπας φρυγανιά τριμμένη
Μαιντανό
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα γλυκιά
1/2 Κιλό κιμά κοτόπουλο
1 Κρεμμύδι
1 Ντομάτα τριμμένη
1 Αυγό
3 Κουταλιές της σούπας φρυγανιά τριμμένη
Μαιντανό
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα γλυκιά
Επιπλέον υλικά:
1 Λουκάνικο χωριάτικο
9-10 Πατάτες
1 Κρεμμύδι
1 Πιπεριά
2 Σκελίδες σκόρδο
Μισή κούπα ντομάτα κονκασέ
Μισή κούπα χυμό ντομάτας
Δυόσμο
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα γλυκιά
Εκτέλεση:
Κόβουμε τις πατατούλες...ύστερα τα κρεμμυδάκια σε ροδέλες...
προσθέτουμε τη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια και το πολτοποιημένο σκορδάκι.
Στη συνέχεια τη ντομάτα (Κονκασέ & χυμό!),το δυόσμο,το αλατοπίπερο και τη πάπρικα.
Τέλος το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε πολύ καλά!
Βάζουμε τις πατατούλες να ψηθούν για 30' μόνες τους,στους 180 βαθμούς (Πάνω-κάτω!).
Ζυμώνουμε τον κιμά μας,πλάθουμε τα μπιφτέκια μας...και τα προσθέτουμε στις πατάτες (Μετά το πρώτο μισάωρο ψήσιμο!).
Συνεχίζουμε το ψήσιμο για ακόμα μισή ώρα στους 220 βαθμούς (Πάνω-κάτω!).
Κόβουμε το λουκάνικο σε μικρά κομμάτια και λίγο πριν το τέλος τα βάζουμε στο φαγητάκι μας.
Ξανά στο φούρνο για λίγο ακόμα και...
έτοιμο...!
Σερβίρουμε...
πεντανόστιμο!