Τσιπούρες...extra large...
Υλικά:
2 Τσιπούρες
1 Ντομάτα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Δενδρολίβανο
Επιπλέον υλικά:
(Για το λαδολέμονο)
Ελαιόλαδο
Χυμό Λεμονιού
Ρίγανη
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις τσιπούρες μας.
Τις αλατίζουμε.
Λαδώνουμε ένα μεγάλο ταψί και τις βάζουμε από πάνω.
Γεμίζουμε το κεφαλάκι τους με δενδρολίβανο...κόβουμε την ντομάτα σε ροδέλες και την βάζουμε στην "πλατούλα"τους.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς (Πάνω-κάτω!) για 30΄ περίπου...
λίγο πριν το τέλος χτυπάμε το λαδολέμονο με την ρίγανη και περιχύνουμε τα ψαράκια μας!
Λίγο ακόμα στο φούρνο και...
έτοιμες!
Άντε καλή μάσα...!