Αυγουλάκια γεμιστά...ένα πεντανόστιμο και πανεύκολο ορεκτικό...πραγματικά έτοιμο στο πι και φι...
Υλικά:
3-4 Αυγά
1 Μικρό κρεμμύδι
1 Φέτα γαλοπούλα
1 Φέτα κίτρινο τυρί
1 Φλιτζάνι του καφέ γραβιέρα
1 Κουταλιά της σούπας μαγιονέζα
1 Κουταλιά της σούπας μουστάρδα
2 Κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Βράζω τ'αυγά και τ'αφήνω να κρυώσουν καλά.
Τα ξεφλουδίζω και τα κόβω στη μέση...βγάζω τους κρόκους τους βάζω σ'ένα βαθύ πιάτο και τους πολτοποιώ.
Αλατοπιπερώνω...
ψιλοκόβω τη γαλοπούλα και το κίτρινο τυρί και τα προσθέτω.
Βάζω τη γραβιέρα...
τη μαγιονέζα,τη μουστάρδα και το ελαιόλαδο.
Ανακατεύω...
και με το μείγμα μου γεμίζω τ'αυγουλάκια μου.
Λίγες σταγόνες ελαιολάδου από πάνω και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπεράκι...και έτοιμο.
Μμμ...ούρλια!