Ένα φτωχικό φαγάκι...με μια ιδιαίτερη νοστιμιά...
Υλικά:
10 Πατάτες
1 Κρεμμύδι
2 Σκελίδες σκόρδο
Μια κούπα χυμό ντομάτας
2 Φύλλα δάφνης
Μπαχάρι ολόκληρο
1 Ξύλο κανέλας
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα γλυκιά
Ελαιόλαδο
Φέτα
Φέτα
Εκτέλεση:
Βάζουμε αρκετό λαδάκι στην κατσαρόλα μας,όταν ζεσταθεί ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο αφού τα έχουμε πολτοποιήσει πρώτα.
Μόλις τα σοτάρουμε...προσθέτουμε τις πατάτες και τις τσιγαρίζουμε.
Έπειτα το χυμό ντομάτας και δυο ποτήρια ζεστό νερό.
Τα φύλλα δάφνης,το μπαχάρι,την κανέλα,το αλατοπίπερο και την πάπρικα.
Αφήνουμε το φαγάκι μας να βράσει.
Εφόσον,οι πατατούλες μας "τσιμπιούνται" και δέσει η σαλτσούλα μας...κατεβάζουμε από την φωτιά!
Σερβίρουμε με φέτα...
καλή μας όρεξη!