Ένα σουφλεδάκι εξπρές...
Υλικά:
6-7 Πατάτες
1 Κρεμμύδι
300 γρ Κίτρινο τυρί
14-15 Φέτες σαλάμι αέρος
2-3 Φέτες γαλοπούλα
1 Κρέμα γάλακτος
2 Αυγά
Βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
Μοσχοκάρυδο τριμμένο
Εκτέλεση:
Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό, τις στραγγίζουμε και τις πολτοποιούμε.
Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ...τις προσθέτουμε...
κόβουμε το κρεμμύδι σε ροδέλες...το βάζουμε πάνω από τις πολτοποιημένες πατατούλες.
Χτυπάμε τ'αυγά μαζί με την κρέμα γάλακτος,το αλατοπίπερο και το μοσχοκάρυδο (Ίσα-ίσα για να ομογενοποιηθούν!) και περιχύνουμε το φαγητό μας.
Αφού το περιχύσουμε...
βάζουμε το τριμμένο τυράκι μας.
Τοποθετούμε το σαλάμι αέρος γύρω-γύρω,στην μέση την ψιλοκομμένη γαλοπούλα.
Ψήνουμε στον φούρνο στους 180 βαθμούς (Πάνω-κάτω!) για 45΄.
Καλή όρεξη!