Χοιρινό σε μικρά κομματάκια συνοδευμένο με το "παρεξηγημένο" κοφτό μακαρονάκι. Δοκιμάστε να το μαγειρέψετε και με αυτό τον τρόπο...
Υλικά:
Υλικά:
500 γρ Χοιρινό
500 γρ Κοφτό μακαρονάκι
1 Κρέμα γάλακτος
1 Κρεμμύδι
2 Σκελίδες σκόρδο
1 Σφηνάκι λευκό κρασί
200 γρ Τριμμένη παρμεζάνα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Πλένουμε το κρέας μας, το στραγγίζουμε και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
Βάζουμε ελαιόλαδο στο τηγάνι μας...μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε τις μπουκίτσες μας και τις τηγανίζουμε.
Πολτοποιούμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα προσθέτουμε.
Αφού σοταριστούν όλα μαζί, σβήνουμε με το κρασί...αφήνουμε να εξατμιστεί.
Βάζουμε ένα ποτήρι νερό και αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά.
Όταν βράσει και "τσιμπιέται" αλατοπιπερώνουμε.
Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος...
"βουτάμε" τα ζυμαρικά μας και την παρμεζάνα και ανακατεύουμε...ώστε να ομογενοποιηθούν.
Σερβίρουμε με λίγο έξτρα φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Καλή μας όρεξη!