Μπιφτέκια ...!Νόστιμο και εύκολο φαγητό!Αυτή τη φορά μαγειρεμένα μ'έναν τελείως διαφορετικό τρόπο από το συνηθισμένο ...
Υλικά:
6 Μπιφτέκια μοσχαρίσια
7-8 Πατάτες
2 Σκελίδες σκόρδο
1 Ποτήρι του νερού λευκό κρασί
3 Κουταλιές της σούπας πικάντικη μουστάρδα
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες...στρογγυλές...
βάζουμε το σκορδάκι το οποίο το έχουμε τρίψει στο τρίφτη ή το έχουμε περάσει από το ειδικό μηχανηματάκι που το πολτοποιεί,το αλάτι,το πιπέρι,τη ρίγανη,το κρασί,τη μουστάρδα και ανακατεύουμε καλά!
Ψήνουμε τις πατάτες αρχικά μόνες τους για 15΄ στους 200 βαθμούς (Πάνω-κάτω!).
Μόλις περάσει το τεταρτάκι προσθέτουμε τα μπιφτεκάκια μας και συνεχίζουμε το ψήσιμο για περίπου 50΄ στους 220 βαθμούς!
Πέρασε η ώρα και το φαγητάκι μας ψήθηκε.
Καλή μας όρεξη!!!