Πατατούλες ...όλοι τις αγαπάμε!Πραγματικά αυτές οι baby πατατούλες ...μαγειρεμένες με τον παρακάτω εύκολο τρόπο αποκτούν μοναδική γεύση ...
Υλικά:
18-19 Πατάτες baby
2 Κουταλιές της σούπας βούτυρο
Μισή κούπα λευκό κρασί
1 Κύβο βοδινού
Αλάτι
Κύμινο
Πάπρικα καυτερή
Εκτέλεση:
Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις στραγγίζουμε!
Σ'ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά να λιώσει.
Προσθέτουμε τις πατατούλες και τις γυρίζουμε κι από τις δύο μεριές να πάρουν χρωματάκι.
Ρίχνουμε το αλάτι και τα μπαχαρικά μας και ανακατεύουμε.
Έπειτα σβήνουμε με το κρασί μας.
Διαλύουμε το κύβο του βοδινού σε δύο ποτήρια ζεστό νερό κι όταν εξατμιστεί το κρασί τον προσθέτουμε στις πατάτες.
Αφήνουμε τις πατατούλες μας να σιγοβράσουν για 15'.
Μόλις πιουν το νεράκι...και τρυπιούνται...είναι έτοιμες!
Σερβίρουμε...
απλή συνταγή αλλά...γευστική!