Αυγά από ξιφία,λαβράκι και σκλεμπού!Ένας ιδιαίτερος μεζές...για καλοφαγάδες!
Υλικά:
Αυγά από 3 είδη ψαριών
Αλάτι
1 Κούπα αλεύρι
Ελαιόλαδο
Λεμόνι
Εκτέλεση:
Πλένουμε καλά τ'αυγουλάκια μας,τα στραγγίζουμε και τ'αλατίζουμε.
Τ'αλευρώνουμε και μόλις κάψει το λαδάκι μας τα τηγανίζουμε...γυρίζουμε και από τις δύο μεριές...να τηγανιστούν καλά.
Σερβίρουμε και ρίχνουμε αρκετό λεμόνι από πάνω.
Τέλειο!
Για δοκιμάστε...για δοκιμάστε...
πιείτε κι ένα ποτηράκι ουζάκι...ταιριάζει απόλυτα!
Είναι πολύ νόστιμα! Είναι μήπως βλαβερά; Νά απαντήσει γιατρός όχι μάγειρας...
Εγινε πολυ καλο.
Ωμέγα 3 φουλ βιταμίνες.