Υλικά:
1 Καρβελάκι χωριάτικο του μισού κιλού
1 Στήθος κοτόπουλου (Φιλέτο!)
1 Πιπεριά πράσινη
1 Πιπεριά κόκκινη
1 Πιπεριά κίτρινη
250 γρ Κρέμα γάλακτος
1 Κουταλιά της σούπας μουστάρδα
150 γρ Κίτρινο τυρί
2 Κουταλιές της σούπας βούτυρο
Εκτέλεση:
Βάζω το βουτυράκι μου στο τηγάνι...μόλις λιώσει προσθέτω το κοτοπουλάκι μου κομμένο σε κυβάκια...ρίχνω και τις πιπερίτσες μου και τα σοτάρω καλά όλα μαζί.
Στη συνέχεια βάζω την κρέμα γάλακτος...
έπειτα την μουστάρδα και το τυρί...και ανακατεύω.
Μόλις δέσει το μείγμα μου κατεβάζω από τη φωτιά!
Κόβω περιμετρικά το καρβελάκι μου δημιουργώντας ένα καπάκι..."σκάβω" το εσωτερικό του και βγάζω από μέσα όλη την ψίχα...
το γεμίζω με το μείγμα μου.
Το "καπακώνω" και το τυλίγω με αλουμινόχαρτο.
Ψήνω για μία ώρα στους 150 βαθμούς (Πάνω-κάτω!) σε προθερμασμένο φούρνο.
Το βγάζω από το φούρνο...
πώς σας φαίνεται;;;
Θεϊκό!