Ένα πάρα πολύ γρήγορο ορεκτικό και πεντανόστιμο...
Υλικά:
300 γρ Φέτα
11-12 Φέτες ζαμπόν
1 Φύλλο σφολιάτας
3 Κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Βασιλικός
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Υλικά:
300 γρ Φέτα
11-12 Φέτες ζαμπόν
1 Φύλλο σφολιάτας
3 Κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Βασιλικός
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Θρυμματίζουμε την φέτα και βάζουμε το ελαιόλαδο...
προσθέτουμε το πιπεράκι και τον βασιλικό και ανακατεύουμε.
Ξεπαγώνουμε το φύλλο μας και το κόβουμε σε τέσσερα ίσα μέρη.
Βάζουμε δυόμισι με τρεις φέτες ζαμπόν στο κάθε ένα φυλλαράκι...
"ρολάρουμε" και τυλίγουμε.
Κόβουμε σε μέτρια κομμάτια το κάθε ένα ρολό...
τα απλώνουμε στο ταψί μας το οποίο έχουμε καλύψει με αντικολλητικό χαρτί...
ψήνουμε για 15΄ στους 180 βαθμούς (Πάνω-κάτω!).
Ιδού...!
Καλή όρεξη!
P.S: Βγήκαν 25 "σαλιγκαράκια"!