Υλικά:
1 1/2 Ποτήρι του νερού ξερά φασόλια
1 Κρεμμύδι
2 Καρότα
1 Πιπεριά κέρατο πράσινη
Σέλινο
1 Κονσέρβα ντομάτα κονκασέ
1/4 Κούπας χυμό ντομάτας
2 Χωριάτικα λουκάνικα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
Εκτέλεση:
Από το προηγούμενο βράδυ έχω καθαρίσει κι έχω βάλει τα φασόλια μου σε μια λεκάνη με νερό!
Την επομένη λοιπόν...χύνω το νερό,τα ξεπλένω,τα στραγγίζω και τα βάζω να βράσουν...με αρκετό νεράκι...για περίπου 15'-20΄...
έπειτα τα στραγγίζω (Δηλαδή πετάω το πρώτο νερό!) και τα βάζω πάλι στη κατσαρόλα μαζί με ζεστό νερό,το λάδι,τη ντομάτα (Κονκασέ & χυμό!),το κρεμμύδι,το καρότο,τη πιπεριά,το πιπέρι,τη πάπρικα...και αφήνω να βράσουν για περίπου 40΄ ακόμη!
Κόβω τα λουκάνικα...
10' πριν το τέλος (Όταν το φαγάκι μου είναι σχεδόν έτοιμο!),τα προσθέτω...ρίχνω και το αλάτι!Αφήνω στη φωτιά...(Αυτά τα 10' είναι αρκετά για τα λουκανικάκια!) και...
η φασολάδα μου είναι έτοιμη!
Σερβίρω!
Απλά τέλειο!
P.S: Σ'αυτό το φαγητό ο χρόνος βρασίματος είναι πάντα σχετικός...διότι εξαρτάται από τη ποιότητα του φασολιού (Δηλαδή το πόσο βραστερά είναι!).