Μόλις γυρίσατε από τη δουλειά και βαριέστε να μαγειρέψετε ...;Ιδού μια πανεύκολη και γρήγορη συνταγή...
Υλικά:
3 Χωριάτικα λουκάνικα
1 Κρεμμύδι
2 Σκελίδες σκόρδο
2 Ντομάτες τριμμένες
Μισή κούπα χυμό ντομάτας
Ελαιόλαδο
Δυόσμο
Αλάτι
Πιπέρι
1 Πακέτο άγριο ρύζι
Μυζήθρα
Εκτέλεση:
Υλικά:
3 Χωριάτικα λουκάνικα
1 Κρεμμύδι
2 Σκελίδες σκόρδο
2 Ντομάτες τριμμένες
Μισή κούπα χυμό ντομάτας
Ελαιόλαδο
Δυόσμο
Αλάτι
Πιπέρι
1 Πακέτο άγριο ρύζι
Μυζήθρα
Εκτέλεση:
Βάζουμε λίγο λάδι στο τηγάνι μας...μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο (Τα έχουμε περάσει από το μπλέντερ!) και ανακατεύουμε μέχρι να πάρουν μια χρυσή απόχρωση...
έπειτα ρίχνουμε τη τριμμένη ντοματούλα και το χυμό ντομάτας,αλάτι,πιπέρι, δυόσμο και 1 1/2 ποτήρι νερό
και αφήνουμε να πάρει μια βράση!
Προσθέτουμε και τα λουκάνικα...
μαγειρεύουμε για περίπου 15'-20΄ και...!
Βράζουμε το άγριο ρυζάκι μας σε αλατισμένο νερό για 18΄-20 (Θέλει οπωσδήποτε τόσο για να μαλακώσει!).Αφού ετοιμαστεί στραγγίζουμε και καίμε με λίγο λαδάκι ή βουτυράκι!
Πασπαλίζουμε με μυζηθρούλα.
Νόστιμο!
Καλή μας όρεξη!