Αγαπημένοι μου φίλοι,σήμερα δεν ήθελα να κουραστώ και πολύ...έτσι έκανα κάτι γρήγορο,εύκολο και υγιεινό...τονόρυζο!Το ρυζάκι μου το αρωμάτισα με λίγο τριμμένο κουρκουμά...για να δώσει το "κάτι" παραπάνω στη γεύση,αλλά και στην εμφάνιση.Δοκιμάστε και πείτε μου...
Υλικά:
1 Ποτήρι ρύζι
Υλικά:
1 Ποτήρι ρύζι
1 Κονσέρβα με τόνο
1 Ντομάτα
4 Κουταλιές της σούπας καλαμπόκι
7-8 Μανιτάρια
1 Φέτα κίτρινο τυρί
2 Κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
1 Ντομάτα
4 Κουταλιές της σούπας καλαμπόκι
7-8 Μανιτάρια
1 Φέτα κίτρινο τυρί
2 Κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Τριμμένο κουρκουμά
Τριμμένο κουρκουμά
Χυμό λεμονιού
Εκτέλεση:
Εκτέλεση:
Βάζουμε στη φωτιά τη κατσαρόλα με λίγο νερό,μόλις αρχίσει να βράζει προσθέτουμε το ρύζι το αλατάκι και το κουρκουμά. Όταν βράσει το στραγγίζουμε,το ξεπλένουμε λιγάκι και ξεκινάμε...
ρίχνουμε τη ντοματούλα που την έχουμε κόψει σε κυβάκια...
το καλαμπόκι...
τη κονσέρβα με το τόνο,λίγο χυμό λεμονιού και πιπεράκι!
Σοτάρουμε τα μανιτάρια σε λίγο λαδάκι και αλατοπιπερώνουμε...μόλις είναι έτοιμα...
τα προσθέτουμε στο ρυζάκι!
Τέλος, το τυράκι μας.
Άντε καλή μας όρεξη!!!
P.S: Μπορείτε άνετα ν'αντικαταστήσετε το τριμμένο κουρκουμά με σαφράν!