Υλικά:
5 Κούπες ζάχαρη
1 Λίτρο τσίπουρο (Χωρίς άρωμα!) ή Bacardi
Εκτέλεση:
1.Καθαρίζουμε τα ρόδια μας και επιλέγουμε τα πιο κόκκινα σποράκια (Θα δώσουν πιο όμορφο χρώμα στο λικεράκι μας!) χωρίς τα άσπρα κοτσανάκια.
2.Σε καθαρό βάζο το οποίο να κλείνει με καπάκι ρίχνουμε το τσίπουρο,τη ζάχαρη και τον καρπό από το ρόδι και ανακατεύουμε.
3.Αποθηκεύουμε το βάζο μας σε σκοτεινό μέρος...χωρίς καθόλου φως και το ανοίγουμε μετά από επτά ημέρες...το ανακατεύουμε για 4-5΄ και το ξανά-αποθηκεύουμε για 20-25 ημέρες.
4. Όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου...το σουρώνουμε με τουλουπάνι ή με φίλτρο καφέ και γεμίζουμε την μπουκάλα μας!
P.S : Εμένα η παραπάνω δόση μου έδωσε 2 μπουκάλια σαν αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία!